Üdv!
Én is beleszólok, mert több évig volt bb5 fékjeim. Tehát gyári betétekkel használtam előszőr és miután ezeket lecseréltem, vettem bele BBB szigorúan műgyantás és ne fémes vagy kerámia betétet. Valamivel jobb volt a fékerő, de a gyári sem volt rossz. Előszőr elől hátul a gyári 160mm-es polygon tárcsákkal használtam, majd ezután vettem előre hátulra 302mm a2z teppan nagy fékezőfelületű tárcsákat és ezzel is nőtt a fékerő, tehát a lényeg, hogy minnél nagyobb legyen a tárcsa fékfelülete és nem szabad olcsó betéteket venni, mert egyszer vettem zoggie 1000ft-os betéteket és az összes fékerő elment, újra vettem BBB pofákat és teljesen rendben ment. Viszont fontos még, hogy ha ferdén van rögzítve a tárcsához képest a féktest, tehát ha ferdén áll a pofa a tárcsához, akkor szinte semmi fékerő nincs, ez nagyon fontos, mert többször volt hogy nálam ez volt a baj. Amúgy egy normális minőségi betét 1-2 km után nálam már be is kopott. Remélem tudtam segíteni, mert ugyanezek voltak nekem is a problémák a bb5-el.