Sziasztok!
Segítséget/tanácsot szeretnék kérni tőletek. Van egy régebbi évjáratú Gepida Alboin 300-as kerékpárom. Az előző szezonban 37-622-es (28 x 1 3/8 x 1 5/8) as Continental Tourride abronccsal használtam, azonban több problémám is volt vele (a Szerémi út melletti kerékpárúton rendszeresen kaptam vele defektet, illetve a szezon végére az oldalfala is megsérült valószínűleg a telephelyünk bejáratánál lévő macskakövek/gödrök miatt).
Szóval új abroncsokat szeretnék venni (külsőt és belsőt is), lehetőség szerint valami defekt védelemmel, viszont kicsit eltévedtem a nagy kínálatban. (kevlar, gumi betét, aramid és kerémia réteg, stb)
Nem vágyom űrtechnológiára, és nincs kedvenc márkám lehet ez akár Kenda, CST vagy bármi más, de azt sem szeretném, ha hetente 2x kéne defektet javítanom. A 37-es szélességhez sem ragaszkodom, lehet eltérés, akár valamennyivel szélesebb is, a vázban szerintem elfér, a sebesség pedig nem elsődleges szempont (Illetve olyan gyors úgyse lesz, mint az előzőleg használt Giant országúti kerékpárom, amit egyrészt a súlyom (~140-150 Kg), másrészt Budapestre költözés miatt (térköves kerékpárutak, kerékpárút szintkülönbségek stb..) el kellett adnom) Kerékpárúton használnám "ingázásra", amiben van kerékpárút/járda/padka/némi macskakő is. Árban inkább az alacsonyabb árfekvést preferálnám.
A felni pontos méretét nem találtam meg csak a tömlővédőét ( 28" 20 mm x 1840 mm vh 10 mm).
Segítségeteket előre is nagyon köszönöm.