Sziasztok!
Kezdő kerekes vagyok, és sikerült szereznem egy álomszép állapotú, szinte hibátlan KTM Stradat, elöl-hátul szingós kerékkel. (ajándékáron)
Nos, elöl gipiemme sprint agyakkal fűzött mavic szegecselt duplafalú szingós felnik és conti giro, hátul shimano FH-HG 50-es agyakra húzott 7-es sor+uolyan felnik és szingók. Elvileg ez egy "használható" szett, de érdekelne, hogy ti a helyemben lecserélnétek-e ezt valami ilyesmire:
Elöl exage, hátul régi shimano 600-as kazettás agy duplafalú felniken, panaracer gumikkal
avagy Shimano pezsgő 105 agyas országúti első kerék, Dt küllős, Mavic duplafalú felnivel, 20-622-es Michelin kevláros külsővel.
Shimano pezsgő 105 agyas, Campagnolo duplafalú felnis hátsó kerék, Dt küllős, Continental 23-622-es gumival. A gumi kissé kopott. Illetve Shimano 7 fokozatú kazetta és a hozzá koptatott lánc. (ne haragudjatok, az apróhirdetések szövegét kopiroztam ki)
És egy harmadik ajánlat:
Exage Agyas, Mavic MA2 felnis kerékszettem közepes állapotú gumikkal
Mavic felnis kerekek Shimano STX-RC aggyal, 7-8-as kazettával, új Shimano gyorszárakkal. Egy enyhe centírozás lehet, hogy rájuk fér, de jó állapotúak.
Egy pár (első, hátsó) Vuelta Airline 3 felni fekete küllőkkel, Shimano HB-2200 (első) ill.Shimano FH-2200 (hátsó) kerékagyakkal, Shimano 8 sebességes kazettás fogaskoszorúval, Continental külsőkkel.. Tényleg ne nehezteljetek ezért, de kb. nulla tapasztalatom van az alkatrészek terén, tech.téren (egyedül a régi francia normandy és maillard agyakat nyúztam több ezer km-en át problémák nélkül, ütött-kopott pözsókon és motobécane-okon, de másról nem tudok nyilatkozni, nem is értem, miért váltottam ) Segítségeteket előre is köszönöm:
KicsiVejne ;-)
PS: ha valakit érdekel a szingós szettem... frissen lett centírozva, egész szép :) Gondoltam, hátha.. :)