heló 2008-as umf freddy 2-be jó lenne egy rock shox domain aminek 1,5-ös a villanyaka ?
heló 2008-as umf freddy 2-be jó lenne egy rock shox domain aminek 1,5-ös a villanyaka ?
Nagyon szuper bele pont smakkol ezzel a kormánycsapággyal vedd és semmi gondod nem lesz FSA Gravity 1.5"
@Krupcheck: azt nem mondhatod hogy fogalmam sincs a témáról,csak azt irtam hogy nem volt még Freddy vázam de attól még tudhatom.ha fogalmam se volna nem szóltam volna hozzá...és szerinted hülyeséget irtam?nem,akkor?és mi volt ebben az ami nem értelmes?
@KisCsendes: de ha fogalmad nincs a témáról, miért szólsz hozzá? Így, hogy van rá válasz, már nem látják azok, akik esetleg értelmes kommentet tudnának írni. Ez nem csak neked szól, hanem nagyon sok másoknak is.
@kérdező: Igen, stimmel bele, de ezt magad is ki tudod deríteni, kb. 5 perc alatt, ha kicsit szétnézel: pl. itt is írja az eladó, valamint magának a váznak a specifikációjában is írja itt TB-n, bár igaz, az a friss modellre vonatkozik, nem a 2008-asra (viszont onnan jutottam a hirdetéshez, kb. 2 percembe került, kevesebb, mint egy fórumtémát nyitni).
de a kormánycsapágy is olyan kell legyen,ami 1,5-ös nyakú villákhoz van kiadva.ha meg 1,1/8-ast akarsz a vázba tenni akkor szűkitős kormánycsapágy szükséges