Szevasztok! Most szereztem egy 2008-as Freddy 2-est. Az érdekelne, h mekkora tagot vegyek bele? 200-as elég, vagy 215, 216-os tag kéne bele? A súlyom 65 kg, ha ez valamit segít! A válaszokat előre is köszi.
Szevasztok! Most szereztem egy 2008-as Freddy 2-est. Az érdekelne, h mekkora tagot vegyek bele? 200-as elég, vagy 215, 216-os tag kéne bele? A súlyom 65 kg, ha ez valamit segít! A válaszokat előre is köszi.
@kisvargacz: Ha a fejcsövet belemérem, akkor 58 cm. Nem tudom hogyan mérte. De lehet h az én vázam S-es, az övé pedig XL-es :)
@gimli66: Lemérettem egy bringással közben,ő 57 centit mért WTF?
@kisvargacz: Hali. Az én vázam 15"-os, de azt h M vagy L azt sajnos nem tudom. Nekem a felső csövem 50 cm. 173 cm magas vagyok, teljesen jó a közelébe nincs a térdem a kormánynak.
ÜDv! Tudtok nekem mondani egy felső cső hosszt? M-L-es vázét.Mennék vásárolni egy remek példányt,de messze van,ha rövid nekem el sem indulok. Régen volt Magellan Deneb vázam,annak nekem kurva rövid volt a felső csöve,folyton rugdostam a kormányt a térdemmel.A Vega Fr méretben jó volt.
@Prox47: ja hogy ezt mondtad, nem kérdezted, bocsi, félreértelmeztem :D
@Prox47: nem, mert a különböző szemtávú tagokhoz lehet az adott súlyhoz megfelelő rugót venni. Neked úgy kb. 350-400 as rugú kéne rá.
egyébként annyit hozzátennék hogy a szemtáv mérete nem súly függő :)