Sziasztok meg szeretném kérdezni hogy létezik-e hogy kitágúl a fejcsőve a váznak vagy inkább csak a kormány csapágy tágúlt ki?
Sziasztok meg szeretném kérdezni hogy létezik-e hogy kitágúl a fejcsőve a váznak vagy inkább csak a kormány csapágy tágúlt ki?
@Skatorphy: A Bikefun a Mo hivatalos Merida/UMF forgalmazó. Őket keresd meg.
@Skatorphy: Hát azt tudom neked ajánlani h első körben ki kéne deríteni h ki a magyar forgalmazó. Ma megyek boltba, ott megkérdezem hátha tudják. Utána meg az adott forgalmazóval kell felvenni a kapcsolatot. De egyébként félelmetes h még külföldön sem lehet elérni, megtalálni :S
Heló.
Azt Szeretném kérdezni hogy tud-e valaki freddy 1 hez tárcsafék felöli vázpapucsot? Mert a váltó oldalit lehet kapni de a másikat nem. Azt hiszem az 1nek és a 2nek ugyanolyan. Sürgős lenne mert nem tudom használni nélküle a bringámat. Üdv Roli.
@momo98: Hát akkor személyesen vedd át a vázat és előtte jól nézd át!
@Gege: Nem az én vázam csak most gondolkodtam azon hogy megvegyem e vagy ne! köszönöm a választ!
@momo98: Persze h ki tud tágulni. Egy rendes tolómérővel mérd meg egy két helyen a belső átmérőjét, és akkor kiderül h kör alakú e, vagy tojás.