Szeretném kicsit felújítani a régi hardy 4-es vázra épített bringám. Nem ugrálnék, trükköznék, csak egy mindenes biciklit akarok belőle, amivel bárhol elboldogulok és terepen is lehet vele "durvulni". Egy haver eladná nekem a Marzocchi d-street 24 telóját. Szerintetek ez mennyit ér manapság használtan? A biciklin 26os kerekek vannak most, így váltok 24"-esekre. Single Track felniket néztem, mivel a teleszkóp átütős ezért kell első agy is: Novatec DH41SB ezt néztem ki. Nos itt az első kérdés, hogy 32 vagy 36 küllős legyen a kerék? Melyik a jobb? Hátul maradna ugyanaz az agy ami volt benne ugyancsak single track-el. Mivel eddig egy sebességgel használtam, láncfeszítővel és fogaskoszorúval ,kiváltanám egy ilyenre a2Z AD-ONE speed. Fék csak hátul lesz. Monoblokk-ot is vennem kell de fogalmam sincs, hogy a 2006-os hardy vázba milyet vegyek. Olyan 10ezer alatt szeretnék monora költeni. Ezzel kapcsolatban az a baj, hogy nem tudom a hajtásom pontos típusát (talán sunrace vagy suntour), mert messze van tőlem a keró(pár száz km.) Mit kell néznem, hogy egyezzenek, netről rendelnék cuccokat így boltba nem tudom megkérdezni?! Külsők Kendák lesznek. Bocsi, hogy bő lére eresztettem de jobb helyet nem tudtam, hol tudnának segíteni. Mivel rendelném a cuccokat, nem akartam boltba vinni a biciklit, hogy onnan vegyek dolgokat, a legtöbb pedig nem is lenne.
Előre is köszi a segítséget!