Mi lehet a baja ha nem a csapágy, ha egy helybe állok és ugrálok rajta akkor is néha reccsenik/csattog.
Mi lehet a baja ha nem a csapágy, ha egy helybe állok és ugrálok rajta akkor is néha reccsenik/csattog.
Nekem is volt hogy recsegett, Truvativ hajtásom volt, volt mikor abbahagyta utánna megint elkezte de leszartak és egyszercsak lefittyent a hajtókat fele:/
Hello nekem is er vil truvativ hajtás csere és semmi gond!!! 3500 ft
Lehet hogy nekem is cserés lesz,bevittem bicikli szervizbe ott megnézik hogy mi a baja pontosan.
Szia. Hasonló gondom volt nekem is. Truvativ hajtásom volt, most cseréltem 2 hónapja mert recsegett. Előbb recsegett, majd kotyogott. Szóval szerintem valószínűleg ez a gondod neked is.
,,azt mondták,, :-D én meg tapasztalatból irok. Szedd szét és tisztitsd meg és ha utánna is recseg, akkor az feltehetően ugy is marad :-(
nem mondtam hogy a csapágy nem tud recsegni,de nekem nem az recseg! azt mondták lehet hogy a kar van elkopva..
de ha a váz helyett inkább a hajtás/középrész tipusát irod le, lehet könnyebben tudnak segíteni a témában
a csapágy is tud recsegni -.- de lehet hogy a kar-tengely felfekvőfelületéről jön..szedd szét, takaritsd meg zsirozd be és talán egy hétig jó is lesz...de ha elkopott a felület akkor már a zsír sem segít