Freeride ra szeretném használni pest mgyében!
amatőr,és az idáig elért legmagasabb ugrásom 2 méter volt!
a Boxxert hány mm-en bírja el?(meddig húzam össze?)
172 cm 58 km!
Freeride ra szeretném használni pest mgyében!
amatőr,és az idáig elért legmagasabb ugrásom 2 méter volt!
a Boxxert hány mm-en bírja el?(meddig húzam össze?)
172 cm 58 km!
Egy hardy egy 55r-el nagyon is jó lenne. A láncvilla pont vizszintes és a jecsövet nem repeszti.(saját tapasztalat). vagy ha ragaszkodsz a boxxerhez akkor igen egy ösztelós váz mert egy merev váz nem nagyon fogja birni a duplavállas telót ez bizonyitott tény! Remélem segítettem :)
Szia. Én tapasztalatból írom, hogy 100 kilóm alatt a Hardy-m egy Marzo Junior T-vel (180mm) baromi jól néz ki :P és 3 hónapja használom ezzel a teleszkóppal. Eddig semmi gondom nem volt, lightos DH-ra használom, nagyokat nem ugrálok, de most már szándékomban áll lecserélni a vázat valami össztelósra. Szóval az a véleményem, hogy ha Fr-ba nyomod akkor cserélj tellót, fogadd meg "shadowf96" tanácsát, vagy ha inkább Dh-zni akarsz akkor viszont vázat, mert ez az összeállítás nem igazán tuti. Remélem segítettem.
@shadowf96: Freeridre nem szokás össztelósat? Hallod inkább menjél és olvasgassál bicós újságokat.. Több mint a fele baromság amit ide irtál. Út az kb mind1, csak egyenesen álljon a láncvilla. A főbb gondot az jelenti, hogy duplavállas így két irányból nyomja a fejcsövet a villa.
Szerintem fölös merevvázba duplavállas de ez saját vélemény. 150-nél semmiképpen ne mozogjon nagyobbat mert törik a nyak ha letöréseket lépcsőket ugrálsz. Az meg 1 külön dolog hogy freeridera nem szokás össztelósat használni de az használattól függ. Annakis több típusa van. Ajánlom hogy add el és vegyél egy z1-et vagy egy 55r-t.