a termékleírás és a gyári képek szerint integrált láncfeszítős de teszbike osok képein meg csak sima váltós váz most ez hogy van aki tudja pls irja le mert ilyet akarok veni és jo lenne tudni
a termékleírás és a gyári képek szerint integrált láncfeszítős de teszbike osok képein meg csak sima váltós váz most ez hogy van aki tudja pls irja le mert ilyet akarok veni és jo lenne tudni
csá már nem birtam megállni hogy ne írjak én idén vettem és olyat adnak 2010 es ből amilyet kérsz nekem is sima van de teljesen jó .Amugy birom hogy a képeim alatti komentbe hogy vitáztok én tudom hogy az enyém 10 es mert igy vettem és nem érdekes hogy más azt irja pl hogy team 1 nem az és kész
@dirtfan: használtan vettem egy embertől,és úgy raktam össze a biciklimet.
köszönöm hogy szoltál meg van tévedésem oka ami nem csuszos a 2009 es a 10 es már integrált feszitös a amit pike val adnak az olyan amien nekem kell
@dirtfan: apró hirdetésbe írd be hogy dj team,és meglátod,hogy hármat árulnak,mind a három sima váltófüles...
http://bikemag.hu/images/2010/02/HardyTeam2010_2_vj-499x393.jpg ilyenke kéne lenni
da e képek minden szerint nem meg azt is irlyák hogy integrált láncfeszitős el nem tudom kébzelni hogy lehet a tied sima füles