A kérdés adott.Melyik a jobb váz?Szerintetek?Dirt Street-re használva.És miért jobb?Melyik a könnyebb?
A kérdés adott.Melyik a jobb váz?Szerintetek?Dirt Street-re használva.És miért jobb?Melyik a könnyebb?
Azt aláírom hogy a dj az sokkal szebb de egyvalamit sosem adnék alább a steel team cr-mo váz és 6 tovább bírja mint az alu fos ok.csak abból is azt az évjáratot vedd amelyik fejcsöve alul merevítve van!
dj szebb pl ez:http://www.kurbelix.com/products/Fahrradteile/Rahmen-Umf-Hardy-Dj-Team-2011-Teamgruen-Weiss-GrS.html
bar a steel sokkal jobban birja de ahogy kinez ez a dj ez se lehet egy ropi csak az ara:S
meik helyen fogsz a legtöbbet tartozkodni? :) ha többet streetelsz mint dirt-elsz akkor steel,ha többet dirtezel akkor inkább dj :)
Én a Hardy DJ-t venném nekem a steel team kicsit ropinak tűnik meg a Hardy DJ sokkal szebb :) erősebbnek is tűnik nekem ! A DJ 2.2KG a steel team 2.58
Hát szerintem nem sok különbség van.. de ez inkább a magasságodtól függ mert a steel team alacsony váz (aránylag... nekem is olyan van:D ) a hardy dj team meg magasabb... (meg talán nehezebb de ebben nem vagyok biztos csak szerintem..)