Hali, lenne egy Evil Revoltom ami szegénykém megrepedt meg kéne heggeszteni, én nem értek hozzá úgyhogy hozzátok fordulok. Tud valaki segíteni? Mennyibe kerülne a folyamat? Majd mindjárt rakok fel képet is. Köszi előre is!
Hali, lenne egy Evil Revoltom ami szegénykém megrepedt meg kéne heggeszteni, én nem értek hozzá úgyhogy hozzátok fordulok. Tud valaki segíteni? Mennyibe kerülne a folyamat? Majd mindjárt rakok fel képet is. Köszi előre is!
@Gege: egyébként köszi még ma este megheggesztették, és már tökéletes :)
@fecska: Ott nem lesz gyengébb. PL a Demoknál mivel azok gyárilag szarok voltak, a hegesztés után, a varrat mellet törtek megint el. Ha ez nem használat miatt tört el, akkor szerintem ezzel a későbbiekben sem lesz vele baj, ha meglesz varrva.
@Gege: nem ne mát van nézve pöpec az egész csak a kerék tört össze meg egy hétre rá vettem észre ezt a repedést. Egyébként az lenne a kérdésem, hogy nem gyengül ott meg az anyag ahol heggesztik? igaz h megedzi utána, de nem lesz gyenge? kibírja majd a használatot? azt tudom hogy a régebbi demo-knak van az a K alakú eleme, az repedt mindig. az nem lett gyengébb vagy nem tört el megit?
@Gege: hát azért tört el mert leesett az autóról az autópályán (még mindig nem tudom melyik barom rakta fel) és egy deemaxel egyetemben ez is gajra ment... szerintem normális használat mellett nem lenne baja
@fecska: SZVSZ igen, de benne van ugye a lehetőség h vagy itt megint, vagy máshol elfog repedni megint!
@fecska: Hali Nekem van több alu hegesztő emberkém. Ha érdekel, keress meg, az adatlapomon minden elérhetőségemet megtalálod.
@fecska: itt a kép: