Üdv!
Ki tudna segíteni abban a kérdésben, hogy a Campagnolo Veloce fékváltókar a 8-as vagy a 9-es Shimano váltókkal használható, más fajta bowden rögzítés után?
Üdv!
Ki tudna segíteni abban a kérdésben, hogy a Campagnolo Veloce fékváltókar a 8-as vagy a 9-es Shimano váltókkal használható, más fajta bowden rögzítés után?
@fulcrum: Szívesen. Az átalakító az én esetemben egy lemezből készült hosszabbítás a hátsó váltó bovdenrögzítéséhez, de enélkül is megoldható a dolog egyes váltóknál, csak átalakítóval könnyebben javítható az út szélén is, meg pontosabb. De amúgy a másik megoldás is szokott működni, az így néz ki: http://cx.cxmagazine.com/wp-content/uploads/2009/06/ergolevers-shimano-derailleur-cxm-150x150.jpg
@gyuladaniel94: Köszi! Az átalakító mit jelent konkrétan? Csak azt, hogy másképp kötöm be vagy kell valami spéci cucc?
@fulcrum: 8-as Shimano sornál az eredeti helyére kell rögzíteni a bovdent a hátsó váltón, mintha csak Shimano karral lenne használva. Átalakító használatával pedig 9-es sorral is működik tökéletesen.
@dave55: Köszi! Én is így emlékeztem, de nem voltam biztos a dolgomban.
Elméletileg a Campagnolo 10es fékváltókar a 8-as shimano sorral kompatibilis.