Egerbe keresnék dirt pályát, vagy ahhoz hasonlót.
Egerbe keresnék dirt pályát, vagy ahhoz hasonlót.
Esetleg arról a felsőtarkányi pályáról bővebb infót tudnátok adni?:) Pályakészítők, stb.:D
@sipi88: Igen, van még egy komoly pálya, mint ahogy lentebb MeridaOneFiveO írta, ez közvetlen Felsőtárkány bejáratánál található egy hosszú kerékpárúttól vagy 100m -re bentebb.Itt rendes több szintes faállványos indító van, van egy nagy sor meg talán egy kisebb is jaaah és talán van pumptrack is, de ez nem 100%. Úgy tudom a helyiek használják és gondozzák, tőlük kell engedélyt kérni.
@Chase: Tudom, csak amikor elküldtem a hozzászólást nem láttam hogy mit írtál:) Más hely van esetleg? Ezt most nem lehet használni:S
Azóta már találtam pályát Egerben, elég fullos https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q88/s720x720/1469876_716633888347931_430629240_n.jpg :)
Nagy Zsoltiéknak van Trails ott. (Standmagon videókat is találsz róla) Vele kell beszélni facen vagy ilyesmi, nagyon fullos pálya. Kell hozzá némi technika meg a fék kötelező! De cserébe örök élményt kapsz. Meg jó társaságot csak szólni kell előtte. (De ez alap.) :)
Eger és Felsőtárkány között van egy elég jó pálya.Nem tudom üzemel-e csak láttam mikor arra bicajoztam párszor.Fából készített jó nagy indító minden van :)
@sipi88: erre én is kíváncsi volnék. Azt hiszem régen volt egy elég jó kis pálya, amin szinte mindenféle csinálhattál. Ezt a pályát egy baráti kör csinálgatta és gondozta de sajnos ők már abbahagyták úgy tudom