Sziasztok! Pechsorozatom folytatódik. Nem rég értem haza egy "nagy" tekerésből és defektet kaptam, ahogy hazaérve leszálltam, pedig voltam vele délelőtt boltban is. Rendes volt és legalább megvárta míg hazaérek, nem mint egy hónapja, hogy 1km-t kellett gyalogolnom (Még jó, hogy csak annyit). Na de, sok defektet javítottam már, de ilyen makacs, rohadék lyukkal nem találkoztam. Elképzelhető, hogy nem volt azon a helyen rendesen behintőporozva, mert az alsó felén lett, ahol a felni szalaggal érintkezik. 3 foltot használtam el, mindegyik után amikor fújtam-fújtam, az összes küllőlyukból a környékén jött a levegő. Pedig a rema tiptop-pal nem volt még ilyen, mást meg nem használtam még sose. Negyedszerre egy kiszuperált belsőből vágtam ki egy 0.5x0.5 centis darabot és azt raktam a lyukra, jól megkentem a csiganyállal, negyed órát hagytam dolgozni, utána pluszba ráraktam egy foltot és valami nehezéket, az is negyed óra volt, utána felfújtam, azóta még nem eresztett le. Pedig egyet szisszent, aztán elhallgatott, lehet talált egy pontot ami leszorítja. Talán a hétfőt még megéri, még ha meleg is lesz, míg beugrok egy új belsőért, addig meg akarok még tekerni.
Van esetleg valakinek még ötlete, hogy mit lehet vele csinálni, ha megadná magát újra? Mert kidobni nem akarom, mivel tavalyi eresztés a Schwalbe, ha javítható, akkor megtartom pótkeréknek.