Nem tudom sajnos a váz márkáját, ezt szeretném kideríteni a Colnago matricák csak rá lettek húzva, ellenben a Columbus acél cső jelzés az 100%-ig eredeti rajta, a villája Concorde ugyancsak Columbus csőbol készített, (villába bele van nyomva a logo) de a vázon nincs semmilyen jelzés, az sem kizárt, hogy a villa nem az eredetije, én így ezzel a felszereléssel vettem a bringát egy total hozzá nem értő személytől.. De ami miatt mégis kiszeretném deríteni, az az, hogy egy nagyon konnyű vázrol van szó, érdekes, hogy az illesztéseknél elvan tüntetve a hegesztés, csak a hajtókar részénél ahol találkoznak a csövek van kimuffolva, azon kívűl elvan dolgozva, nincs muffolás, a hátsó fék kábelezése a felső csőben menne bujtatva eredetileg (az előző gazdája vezette ki) és még egy jellegzetessége, hogy a vázon eredetileg nincs nyeregcső bilincs, a nyeregcsőből lehet behúzni..
Nemtudok miből kiindulni, ebben szeretném a segítségetek kérni, kezdő vagyok a témában.. A bringa felszerelése Mavic hajtókar, első váltó.. Shimano Tiagra hátsó valtó, Cinelli kormány, ITM pipa.. Bármilyen hozzászólást, segítséget hálásan fogadok!!! Köszi!
https://drive.google.com/folderview?id=0BxJjPkuD98xcTnRyX3R1Z0FwQnM