Sziasztok!
Egy Demo 9 es váz vásárlásán gondolkozom viszont anyi lenne a problémám hogy Marius altal javitva lett Kinek mi a véleménye Marius által javitott vazakrol? Mert nekem azt mondtak hogy ami egyszer el volt repedve az hiaba van javitva szar
Sziasztok!
Egy Demo 9 es váz vásárlásán gondolkozom viszont anyi lenne a problémám hogy Marius altal javitva lett Kinek mi a véleménye Marius által javitott vazakrol? Mert nekem azt mondtak hogy ami egyszer el volt repedve az hiaba van javitva szar
@József62: Máriusz profin dolgozik. Persze attól függ, hogy hol és miért volt elrepedve a váz. De nem hiszem, hogy vállalta volna, ha nem gondolná azt, hogy jó is lesz utána. Nem az a fajta, hogy taknyoljuk össze, aztán biztos jó lesz. Nekem egy alu vázat javított, aminek a nyeregvázcsöve repedt meg a nem megfelelő adapter és a hosszúra kihúzott nyeregcső miatt. Plusz egy kis háromszög erősítést is rakott még hozzá, hogy tuti legyen. Nagyon szépen megcsinálta! Persze nyilván javított váznak a piaci értéke jóval alacsonyabb, mert hát akkor is javított dologról van szó... ez a vevőnek jó, az eladónak kevésbé, mert amúgy megkéri az árát.