Hogy ha kiveszem az első kereket akkor ugye nem kell bickli jegyet venni csak személy jegyet, mert kézi poggyásznak számít nem ?
Hogy ha kiveszem az első kereket akkor ugye nem kell bickli jegyet venni csak személy jegyet, mert kézi poggyásznak számít nem ?
nekünk úgy volt hogy megkérdeztük h kell-e és megkérdezte a nő h mennyi bicó van. és mi mondtuk hogy 4 és ő azt mondta ha 4en vagyunk akkor kell fizetni.... az mi
eddig mindig mikor én vonattal mentem mindig volt pár ember aki 26" kerékkel volt és nem szedte szét és jegyet se kértek a bicora:D
@Sikike: nem csoró de ha mindenki bicóval menne nem férnének el :S
Zolkabolka: én hinnék neked, mert érint a dolog azért kérdezem hogy tudjak valamire hivatkozni
szerintem esélytelen ilyeneken filozni.. kell rá jegyet venni ha nincs jo beszélőkéd. 20" alatti kerékméretnél dijmentes a szállitás 20"ban csak az összecsukható kemping dijmentes. eddig nekem mindig beszoltak és úgy hogy mindig más ember volt a kaller. ha nem akarsz fizetni szedd szét a bicot. CSÓRÓ MÁV
@salt: én anno facebookon a kőhlernél találtam egy linket MÁV-os! oldalra, ahol írták hogy semmilyen 20"osra nem kell jegy de ott az volt ha jól emlékszem hogy az első kerekét ki kell szedni.
@salt: Most nem fogok keresgélni én leirtam ami felénk van hogy itt nem kell ennyi ha itt nem kell nemhiszem hogy máshol igen
@Zolkabolka: ok, idézni tudsz ide, mert kéne valami pontos megjelölés hogy tudjuk mire hivatkozni :)
nagyon jó nekünk az összes kaller azt mondta hogy 20as igen ,de nem össze hajtható, mivel sokan csak azt gondolják hogy a csepel bicónak is 20as a kerkeke meg a bmxnek is ezért vihető,
heti 2x-3x járok vonattal és eddig szinte az összes szólt ezért, más dolog hogy mindig elküldtük melegebb éghajlatra :D
@salt: EZ már változott mi is azt hittük hogy kell meg fizetünk is kerékpár jegyet de egy hete kb megkérdeztem és akkor mondta hogy most változott és 20asra nem kell
anyám vasutas és 20"-os kerékpárokra nem kell jegy mert gyerekbicónak számítanak!
@boygay: és te ezt hol olvastad? nekünk mindig azt mondják hogy CSAK össze hajthatós(csepel) biciklikre nem kell jegy
@Gumikoptató: nem kell a jegy, amennyiben bmx méretről van szó! @marci12: ha mtb akkor szedd szét és tedd el zsákba v vmi :P
nem kell szétszedni és jegyet se kell venni rá.vagy lehet h kéne de nem kérik.
Szia Vagy kerékpárszállitó vagonban vagy pedig az első és utolsó kocsi peron. Bicajt nem kell szétszedni de ha már szét szeded akkor meg tedd zsákba és akkor pogyász nem kell jegyet venni.