Kotyog a kazetta és már kiszedtem a tengelyt meg minden de nem tudok rájönni, hogy tudnám megcsinálni. Valami ötlet?
Kotyog a kazetta és már kiszedtem a tengelyt meg minden de nem tudok rájönni, hogy tudnám megcsinálni. Valami ötlet?
@BoFF: HIHI :) Köszi a gyors válaszod. Hát, evvan akkor. Sajnálnám eldobni, mert eléggé jó kis strapabíró szett, és félő, nem sok van már hátra, mert egyre gyakrabban ugrik, ahogy terhelést kap
@Nemeske: Én még leszedni se tudtam a kazettatestet :D De nem is próbáltam pedig már megvan hozzá mindnen.
Sziasztok! Mivel nem tudom a WTB Dual Duty kreékszettre külön véleményt indítani, ezért itt kérdezem meg a kérdésem, hátha ért hozzá valaki. Egy 2004-es szettem van a fent említett típusból, amin eléggé kivannak már a kalapácsok, mivel sokszor hangosan csattanva ugrik egy-egy nagyobb terhelés után (többnyire oldalirányú).
Van, aki külön cserélt már rajta kazettasínt? Lehetséges ez ennél a modellnél? Válaszotokat előre is köszönöm!
@easternbikes: Azokkal minden rendben. Alapból nem volt nagy hangja mikor hozzám került de azóta abszolút semmi hangja nincs. Milve láncos kulcsom sincs ezért a kazettát se tudom leszedni de azt nem tudom, hogy kéne mert ismerősnél már szedtük le a hézagolókat meg fogaskereket régebben de ha a záróanyát leszedem akkor se látok sok lehetőséget.
Hézagolók,konuszok,csapágyak rendben? Maga a kazetta nincs elkopva?