Szevasztok ! Először itt. Nagy segítségre lenne szükségem! Kerékpár vásárlás előtt állok,de elég nagy a döntésképtelenség. 177 cm 80 kg vagyok. Ausztriában dolgozom és ezért otthonrol nem tudom ,hogy megérné e biciklit rendelnem akár használtat is mert biztos nagyon sok a posta. Igazából kisebb hegyi túrákra ,közútra használnám.Nagyon sokat nem szánnék rá max 80.000ft.Nem tudom hogy ebben a kategóriában erdemes e tárcsafékeset venni de elég sokan lebeszéltek róla.Inkább egy jó v-fék mint egy olcsó disc. Most itt kinnt a Hervisbe féláron ,átszámolva 70.000 ft-ba kerül az x-fact 3.1. Ahogy már régóta nézegetem a kerékpárokat ebben a kategóriában egész jó minőségű cuccok vannak rajt ezért az árért.Mit gondoltok megéri? Vagy inkább ennyiért egy teljesen alap gepida vagy merida?De azokrol is olvastam h ilyen árban nem az igaziak és még csak ilyen minőségű cuccokkal sincsenek felszerelve. Nagyon fontos lenne a segítségetek .SŰRGŐS az akcio miatt. Valamint még azt szeretném kérdezni ,h először összteleszkóposat szerettem volna mert volt egy műtétem ami miatt a kényelem fontos(de gondolom már vannak olyan nyergek amik nagyon puhák kényelmesek),de szerintetek ilyen árba van valami ami hétköznapi használatra megfelelő? Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!