Hol és mikor és hogyan tudtátok 3ezerért megvenni? Most 5000ért láttam.
Hol és mikor és hogyan tudtátok 3ezerért megvenni? Most 5000ért láttam.
@Rozizsolt: nálunk kecskeméten most 5000,így én is 4 ért tudnám megvenni. Lesz ennél olcsóbb is. Volt is már olcsóbb,de akkor nem volt pénzem.
@johnny336: most sajna nincs ilyenre pénzem,de köszi! Nemrég költöztem és meg kell sajna várnom a fizut. Remélem kitart kb 3.áig :)
@Takács Balázs: remélem idén is lesz ilyen. Mindjárt szeptember. Amúgy neked bevált? Jó a sisak?
Én 2000ért vettem szeptember-október környékén. Ki volt téve egy raklappal az ajtónál, pár hétig nézegettem, aztán vettem is egyet. Nem nagyon vitték már szezon végén.
@thehpepe: Így is van csomó féle színű. Vannak gagyibb színűek, de egész jók is, pl. a piros-szürke-fehér.
@gyuladaniel94: Egyetértek! :) Ezért is akarok ilyet. Na meg a bicóm is x-es és már több,mint 600 kilóméter van benne és tökéletes rajta minden. A sisakkal csak egy bajom van: hogy nem lehet több színben kapni.
@thehpepe: Biztos vannak jobb sisakok, de ennyiért ez tényleg elég jó, és szerintem ugyanúgy megvéd ez is, mint egy drágább fajta. Nálunk az egész család ilyet hord, szerencsére még egyikőnk se tesztelte élesben.
Nem akartam annyit várni vele,de ha ekkora kedvezmény van rá,akkor lehet,hogy várok. Van még egy 1000 ft-os kuponom,de akarok a barátnőmnek is venni. Meg talán még össze is lehet vonni a kettőt :) Bár mondjuk az már szép álom,hogy kettőért odaadják. Amúgy olvastam róla itt és az jött le,hogy egy nagyon jó sisak és nem csak az árához képest jó.
@thehpepe: Ősszel biztos lesz megint akció, majd figyeld, és akkor nem maradsz le. Vagy majd szólok ha látom, hogy van.
Vazze,erről lemaradtam asszem :( Tudom,hogy csak a Hervisben van. Kár,hogy nem tudtam,hogy akció van.
Pár hete volt az az akció, amiben 3-ért lehetett kapni. Csak a Hervis forgalmazza az X-factot, ha jól tudom.