Vettem használtan egy x-fusin velvetet és lehet, hogy recseg a nyaka. Nagy probléma? mondjuk elég zavaró de még meg szeretném nézni a kormánycsapágyat is és még egyszer összerakni, Lehet valamit tenni ellene ha a nyak recseg?
Vettem használtan egy x-fusin velvetet és lehet, hogy recseg a nyaka. Nagy probléma? mondjuk elég zavaró de még meg szeretném nézni a kormánycsapágyat is és még egyszer összerakni, Lehet valamit tenni ellene ha a nyak recseg?
@SpeciCanyon: Nekem is xfusion velvet villám van, annak az ég világon semmi recsegő hangja nincs, gyönyörűen működik.
@meridásgaluska: sanszos az első válasz amit @BF2 hungarolada írt, nekem is érdekes hangokat adott ki az elején a vengeance, aztán kiderült, hogy gyárilag/spóroltak/ a csapágyak nem lettek megkenve rendesen zsírral... azóta semmi hang /kop-kop-kop/
Köszönöm a válaszokat! Átnézem csak most tanulás van ezerrel de este ránézek Félek én is mert a fék eléggé kinyírhatja főleg h őrületesen fog.
A nyaka szerintem nem recseghet. Az egy alu cső, mi recsegne azon. Maximum ha repedés van rajta. Ez esetben ne használd többet mert életveszélyesen megsérülhetsz ha nagyobb tempónál eltörik. Nézd át alaposan azt a villát.
nem elképzelhetetlen hogy recseg, de ismerősnek a vázában például a kormánycsapágy recsegett. Ki kéne takarítani esetleg megnézni, hogy nincs-e kitágulva, vagy én valami ilyesmire gondolok. Remélem nem dirt/street-estől vetted