X-Fuson Velvet RL.
valaki tudna segíteni teleszkóp témában? hosszas keresgélés után ez a teló lett az első számú kimeszelt az új Bianchi vázba, még jo hogy nem rendeltem rögtön meg, meg mert hosszas kutakodás és a képek nézegetése során elbizonytalanodtam hogy a Jab fejcsöve tényleg normál csövü, és nem tapered, mindenhol mást írnak és a képeken is vastagabb a fejcső alsó fele, megjön és megmérem, az a biztos.
a teleszkóp minden szempontból megfelelne igényeimnek, könnyen induljon meg, szépen mozogjon, nem kell nagy rugóút, nem használom durva terepen, soha. csakhogy a teleszkóp nem 27,5" kerékmérethez készült, mint ahogy hirdetik, hanem 26" hoz, de.... 650b kerékméretre konvertálható. amit nem tudok hova tenni így ahogy jobban megnézem a teleszkóp felépítését, mivel a tengely,és a fékhíd távolsága fix (jobb oldal) arra semmilyen mód nincs hogy állítani lehessen, talán direkt annyival nagyobbra hagyták hogy mindkét keréktípushoz jó legyen, és magát a rugóutat (bal oldal) lehet variálni a beállításhoz? elég hihetetlen hogy ez egy 2011 villa és ök már akkol számoltak a mostani 27er népszerűségével. van 26 és 27,5 colos villám is a 26 os 35,5cm a 27,5-es 37,5 cm, a suntour 26 os villába biztos hogy nem fér el a 27,5-es kerék, ha valakinek lenne Velvet villája megköszönném ha mérne nekem egy távolságot. ötleteket megoldásokat szívesen fogadok..