Ami kapásból eszembe jutott és emiatt nem mertem még venni: -egy erősebb mágnessel nem nyitható ki esetleg azonnal?
Ami kapásból eszembe jutott és emiatt nem mertem még venni: -egy erősebb mágnessel nem nyitható ki esetleg azonnal?
@spider77: Szia! Kipróbáltam, nem lehet kinyitni erős mágnessel. Valószínűleg valami más ötvözetből lehet a csapszeg benne.
-Nem, de ez durvább lenne, mert még az aranyfogaimat és a veséimet is ellophatnák. -Úgy értettem hiába van vízszintesben lezárva a gép, ha a beülő zárógolyócskát esetleg mágnessel kiemelheti egy 80+-os IQ-val rendelkező kerékpártolvaj(vagy ők már feljebb lépnek pl. kocsikra?) és kézzel már kinyitható a zár. -félek picit, hogy ez is olyan mint a régi csúcs Kryptonite körkulcsos zárak, melyek műanyag toll hengerének a forgatásával fél perc alatt kinyithatóak voltak -tele vele a youtube.
@johnny336: @hefi: basszus, ez sokkal durvább scenario, minthogy ellopják a kerékszettet...
És még védekezni sem tudsz ellene!
@hefi: basszus, ez sokkal durvább scenario, minthogy ellopják a kerékszettet...
@spider77: úgyérted mész egy lejtőn, és elhaladsz egy erős mágnes előtt, ami kinyitja a gyorszáradat, és kiesik a kereked?