Azt szeretném kérdezni hogy ki menyire jártas abban, hogy 39/9-es át tétel, hogy milyen?
Azt szeretném kérdezni hogy ki menyire jártas abban, hogy 39/9-es át tétel, hogy milyen?
@bazsibike: énis ijen mondszerrel számolgattam énis igy tudom :D
en egy olyan modszert hallottam, az attetel tulajdonsaganak megtudasara, anelkul, hogy kiprobalnad, hogy elosztod a a lanctanyerod fogainak a szamat, a drivered/racsnid fogainak a szamaval. ha 2,7-2,8 koruli szamot kapsz, akkor az attetel majdnem, hogy tokeletes. ha ezt megnezed a 36/9-nel, akkor meg a kozeleben sincsen ennek a szamnak, ergo nem tul jo ez az attetetel. bar embere valogatja, nekem jelenleg 28/10 van, es nagyon elegedett vagyok vele.
volt 32-9-em mit ne mondjak nehéz nem ,hogy a 36.Felraktam egy 24-es tányért és azzal volt a legjobb
iszonyat nehéz. én a 32/13-at ajánlom. az pont jó, mondjuk nem mind1 mire használod.
Hát 14 évesen nem tudnál feltekerni egy kis dombon sem nekem 28/10-es van és már az durva, nem még 39/9. Nekem sokkal erősebb lábam van mint neked és már ez is néha kicsit sok ami nekem van. Elöl max. 30 de már az is sok.