Streetre használnám, peggel, kp, esetleg vp és alapabb street trükköket csinálnék vele. mennyire strapabíró, kényelmes, használható? 180 magas vagyok, 75-80 kiló és 45-ös lábam.
Streetre használnám, peggel, kp, esetleg vp és alapabb street trükköket csinálnék vele. mennyire strapabíró, kényelmes, használható? 180 magas vagyok, 75-80 kiló és 45-ös lábam.
@fenui: na igen mondhatni, mondjuk anno külföldi how to... videókban a turndownt haladó trükknek mondták sokszor,de igen igazad van egyébként
@Prox47: a kp és vp úgy jön, hogy a többi, alapabb street trükköt, mint tábla, tiregrab, seatgrab-tobbogan, turndown már nagyjából megy. elvégre ezek az alap street trükkök nem? :)
@ÓcsaSreetBMX: A lábméretem úgy jön ide, hogy pegezni szeretnék, de félek hogy ha rövid láncvillás vázat veszek, akkor állandóan el fog akadni a lábam a pegben. Ja és első körben a 20.85" felsőcsövű verzióra gondoltam!
@fenui: így ránézésre elég jónak tűnik a váz, mivel Federal így nem lehet rossz:) leírás alapján geo-ra is jó. szóval egészen biztos hogy jó vaz:)
@ÓcsaSreetBMX: nagy lábméretnél egy rövid váz esetén mondjuk kormánypörinél simán beleérhet a lábad az első kerékbe és az elég kényelmetlen
fenui: asszem ez bruno hoffmann signature váza, nézzél meg pár videót tőle aztán nagyjából tudni fogod mennyire felel meg neked, de nem tudom a kp meg a vp hogy jön az alapabb street trükkökhöz mert azért nem alapszint a kp meg a vp, de szerintem egy nagyon jó street váz, a federal nem nagyon szokott rossz vázakat csinálni