Sziasztok!!! Egyből a lényegre=van egy golyós csapis vázam mit kéne kivágnom/beleheggesztenem ahoz, hogy integrált kcst fogadjon/mivan/ mi nincs egy integrált csapis vázban? előre is köszi
Sziasztok!!! Egyből a lényegre=van egy golyós csapis vázam mit kéne kivágnom/beleheggesztenem ahoz, hogy integrált kcst fogadjon/mivan/ mi nincs egy integrált csapis vázban? előre is köszi
sziasztok elmondom nektek hogy belemegy a golyos vázasba az ipari csapágy nekem is össze van rakva
@ÓcsaSreetBMX: te durva egy alak vagy. nem az első értelmetlen hozzászólásod. a srác konkrét azt se tudja milyen kormánycsapágyak léteznek és azt se tudja, hogy melyik milyen.
@belaoil9: vegyél egy integrált csapágyas normál kormánycsapágyat és le lesz a gondod. ugyan az csak kicsit másképp néz ki.
nem tudsz olyat, hogy integráltatni csészét mert a fejcső átmérője sokkal kisebb mint maga a csapágyé. ezért maga a csésze se férne bele. el kell fogadnod azt amid van vagy másik vázat venned.
az ész XD 1 az ,hogy egy sima vázba bele sem megy az integrált csapágycsésze! mivel az integráltnak a külselye is belemegy nem cxsak egy kicsi válla nem lehet belőle csinálni!!!!!!!
Ebben nincs semmi tákolás csak simán kiutöd a golyós csapis csészét és bele ütöd az integráltat. Csináltatni szerintem csak esztergályossal tudsz.
@nitroboy: Segitek nem kell 26os kerek, hogy int. csapis legyen...
mért akarsz integráltat ha csészés alapból? abból is vannak jók, ezzel csak fölöslegesen tákolsz... bmx vázba nemférbele a 26os kerék, akk áthegeszted a vázat h beleférjen vagy mi? nekem acor csészés csapim van, rotorozható, vettem 3500-ba, abszolut tökéletes és massziv. ne tákolj, mert a csapágycseréből vázcsere lehet..
bocs de, hogy mármint pl ha bemegyek a velvártba hogy "integráljatnak 2 csészét és akkor megvan?
Ez egyszerű. integráltatsz egy két integrált csapis csészét beleütöd azt a vázba és kész......