Most akarok venni ülést és éclat-ot.. és azt kérdezném hogy az unify az mibe jobb mint a complex? melyiket érdemes inkább megvenni! Hogy annyival jobb-e az unify hogy többet fizessek érte?
Most akarok venni ülést és éclat-ot.. és azt kérdezném hogy az unify az mibe jobb mint a complex? melyiket érdemes inkább megvenni! Hogy annyival jobb-e az unify hogy többet fizessek érte?
nem mindakettőből van párnázott és úgy drágább egy 1500-al a unify. Akk az unify-t érdemesebb megvenni ugye?
igen nekem is mozog a complexem mert egy műanyag csővel van az ülés illesztve a nyeregcsőre, de a Uniyomnál ilyen nincs mert ott egyben van a nyereg a csővel és bordákkal van megerősítve :D sztem Unify-t vegyél
@Fireland27: a comlex-nél fellép egy olyan probléma hogy az ülés elkezd mozogni a csövön egy idő után. úgytudom a unify-nél ilyen probléma nincs.
@Prox47: én is erre gondoltam de unify-t lehet venni párnázatlanul is és ugyan annyi mint a párnázott...meg complexből is van párnázott
Hali, lehet rosszat írok :D de talán azért mert a complex az sima műanyag és nincs rajta borítás mint a unifyn, tehát gondolom a kényelem miatt drágább a unify