Btwin Hoprider 900

Linkelt termék: Btwin Hoprider 900
1-2 (2 válasz)

Elküldve: 2018.07.10. 11:45 VLaci 

 • VLaci avatar
 • hozzászólások: 1
Témaindító kérdés:

Érdeklődnék hogy van e valakinek tapasztalata ezzel a típussal kapcsolatban? Illetve hogy ár érték arányban érdemes e ezt választanom, vagy ennyi pénzért mást választanátok? Bringa vásárlás előtt vagyok, és mindenképpen trekkingben gondolkodom.

Elküldve: 2018.07.27. 16:42 gerilege 

 • gerilege avatar
 • túrázgató/városi harcos
 • hozzászólások: 1

Én ilyet vettem június végén, úgyhogy még csak korlátozott tapasztalatom van, 600 km körül mentem vele agglomerációból Budára ingázva.

Ami jó: Szerintem jól fordul, 185 centi és 85 kg vagyok, de inkább L-es vázzal kértem, mert az XL-es nagyon esetlen volt városba. Visszafogottan, de jól néz ki matt feketében. Ha fel van rendesen fújva, nagyon megy. Én azért választottam, mert szerettem volna 11 végű áttételt, persze így a kerékpár sokkal többet tud, mint én. 12 végű is elég lenne valószínűleg, csak enyhe lejtőn használom a 11 fogaskereket. Földút se gond neki. Amikor átültem rá egy 70e-es trekkingről, 2 km/h-t feljebb ment azonos körülmények között 12 km-en az átlagom (napi 2x). Azóta még 2-t, és még sehol nem vagyok, hogy kihajtsam (23 éves koromig sokat bringáztam, de aztán leálltam). Én hobbiból és egészségügyi okokból bringázom, de azért teljesítmény-centrikus vagyok. Akkor érdemes talán beleruházni, ha az utolsó jellemző benned is megvan. A fék atom szerintem, nagyon rövid időn belül megáll, ha kell.

Ami nem jó: Nagyon összecsapva adták át az áruházban. Például gumit elfelejtették felfújni, se az első se a hátsó váltó nem volt jól beállítva. Később nem állították be soron kívül, mikor vissza vittem, négy napot volt bent. Hajtókar elejétől nyikorog nagy terhelésnél, főleg jobb oldalon. Amíg nyaralni leszünk, addig lesz orvosolva, mert el kell küldeni központi szervízbe. Valószínű tudhatnak erről, mert mikor mondtam a nyikorgást, egyből a szervízt mondták. Csengő nem volt jó rajta, amúgy se jó helyen van elhelyezve. A hátsó Deore határozottabban vált, mint vártam. Kereszt bordákon (gyökér felnyomja az aszfaltot) a kitámasztó zörög. Kicsit nehéz, a köves részeket nem annyira szereti.

Nem bántam meg, hogy megvettem. Szerintem ár-érték arányban meggondolandó az 500-as is. Ha van speciális kérdés, vagy eszembe jut még valami, írok.

 
Új válasz:
(formázási lehetőségek)
kód eredmény
*dőlt* dőlt
**félkövér** félkövér
> idézet

szöveg
idézet
szöveg
\* *
* lista első elem
* lista második elem
* lista harmadik elem
 • lista első elem
 • lista második elem
 • lista harmadik elem
1. számozott lista első elem
1. számozott lista második elem
1. számozott lista harmadik elem
 1. számozott lista első elem
 2. számozott lista második elem
 3. számozott lista harmadik elem
[TestBike](https://www.testbike.hu) TestBike
paragrafus paragrafus paragrafus paragrafus

új paragrafus új paragrafus új paragrafus új paragrafus
paragrafus paragrafus paragrafus paragrafus

új paragrafus új paragrafus új paragrafus új paragrafus
Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá! Lépj be vagy regisztálj!