Cube Aim Pro v. Sprint Apolon v. CTM Rambler?

Linkelt termék: Cube Aim Pro 27,5"
1-3 (3 válasz)

Cube Aim Pro v. Sprint Apolon v. CTM Rambler?

Elküldve: 2017.08.12. 17:49 felhasználó ikon   Nykoll 

  • Nykoll avatar
  • Hozzászólások: 8
Témaindító kérdés:

Sziasztok! Olyan kérdésem volna, a fent említett három kerékpár közül ár/érték arányban melyik érné meg a legjobban aszfaltra és terepezésre (inkább könnyű terep), viszont viszonylag nagy távokon és majdhogynem napi szinten? Elég nagy dombok/hegyek vannak tehát jó volna ha bírná és nem esne szét mondjuk egy x magas emelkedőn felfelé kajtatva... :)


Elküldve: 2017.08.24. 21:57 felhasználó ikon   Nykoll 

  • Nykoll avatar
  • Hozzászólások: 8

Köszönöm! :) Idő közben lett egy épített Bianchi X Genesis, úgy hogy megoldódott a kérdés... :)


Elküldve: 2017.08.23. 23:06 felhasználó ikon   GPT 

  • GPT avatar
  • sima XC-s
  • Hozzászólások: 78

Üdv

Mind a 3 bringa közel azonos felszereltségű: ugyan azon az áron kb ugyan azt szokták árulni :), talán a Cube alul marad egy fél körrel. (igaz a cube-ot szokták kiváló ár/értékűnek mondani, de a Specihez, meg a Trekhez stb képest, a bolgár Sprint "olcsóbbnak tűnik") Viszont, hogy melyik belépő szintű alkatrész van egy biciklin szerintem nem számít annyit, mint maga a váz koncepció -a komfort. Egy XT váltó is csattan egy nagyot, ha terhelés alatt akarsz váltani, illetve normál használat mellett egy új szériás Tourney is sokáig elvisz, ha mégsem, akkor ezek cseréje nem nagy tétel. Ha napi szinten használod, akkor a kopó alkatrészek meg el fognak kopni :) Rá kell ülni mind a 3 biciklire és menni vele. Én Cube párti vagyok, de nincs bajom a CTM-mel szerintem azt választanám, (vagy spórolnék egy Cube Analogra )

Itt amúgy már tanakodtak erről: https://forum.testbike.hu/topic/ctm-rambler-20-vs-cube-aim-sl-29-jo-vetel-4645

(talán a leghasznosabb tanács itt az volt, hogy ekkora összegből inkább egy kicsit használt, de sokkal jobb bicajt lehet venni)


Új válasz:
Az "Elküld" gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket!
(formázási lehetőségek)
Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá! Lépj be vagy regisztálj!