Reggel elmentem dolgozni, barátnőm olyan 9 óra fele hív ,hogy itt járt a rendőrség és elkobozták a biciklim!! Egyből a rendőrségre futottam, és érdeklődtem. most jön a lényeg!!----> Házkutatási paranccsal és lefoglalási papírral elkobozták a biciklimet. Névtelenül jelentettek fel,hogy elméletileg a bicikli lopott és az illető valami úton módon felismerte a biciklit és szeretné vissza kapni!!!! Ezzel semmi gondom nem lenne mert én is ezt tenném MIELŐTT: Meg győződök róla ,hogy valóban az én biciklim az ténylegesen. DE!!!! A biciklit teljesen legálisan vettem, korrekt embertől 2012 Szeptemberébe. 2012 Decemberére az egész biciklit fel újítottam csekély "110000 ft-ért" lényegében a váz volt eredeti a többit mind én szereltem fel "nem is értem,hogy ismerte fel -.- " mivel megjött a jó idő és szerettem volna használni ,mivel télen nem nagyon indult el a hidegek és a jeges utak miatt "max 10 km-et mentem vele". De nem lehet használni! Mivel imént említettem a Rendőrség el kobozta, és amíg az ügy véget nem ér ami "min. 2 hónap" addig sajnos a jó idők ellenére is itthon ülhetek :/
Közben elfelejtettem említeni ,hogy rendőr srác szerény véleménye szerint nem erről a bicikliről van szó, de akkor is meg kell várni az ügy végét!!