Már bocs hogy csináltam egy-iet de ez a bicaj nagyon megtetszet és iet szeretnék hogy magyar országon hol lehet iet kapni vagy valakinek ilyen-e van és eladná az is érdekel elöre is kösz :)) De am street-re jó? Meg hány kiló körul van :))
Már bocs hogy csináltam egy-iet de ez a bicaj nagyon megtetszet és iet szeretnék hogy magyar országon hol lehet iet kapni vagy valakinek ilyen-e van és eladná az is érdekel elöre is kösz :)) De am street-re jó? Meg hány kiló körul van :))
A Tierra érzést nem adom semmiért! :) Szóval tőlem sosem fogod megkapni. Amúgy Velvartban lehet kapni alapáron 145.000Ft-ért. De legfeljebb már csak a 2013-mas változatot veszed. De 60ér biztos nem. :DDDDD
@attaska: Ja és ez egy bicós oldal ahol 99%-ban bicó alkatrészek vannak, ne csodálkozz hogy nem akar senki dobot :D
@attaska: 60-ba senki nem fog eladni egy ilyen bicót, se más olyat ami kicsit is komolyabb. Igazán rájöhettél volna már a kis eszeddel. Nem fog senki az égvilágon komolyan venni mert mindenki látja hogy mindenhova írogatsz.
Jah de van 1 dobom és azt probálom eladni de nem nagyon érdeklödnek
akkor marad a gyűjtögetés. telefonra senki nem fog cserélni de ezt már tudod :D
Hát csak 60-om van radiobikes meg nem nagyon érdekel a justice meg 100 de azért kösz remélem akinek van a fly neutronja ide adja 60ba :))
de látom ott már érdeklődtél :D gyűjts még pénzt és vedd meg, vagy még neked a nem olyan drága wtp justice-t ajánlom vagy valami radiobikes-t. http://www.original-gypsy.com/cikkek/2012springsales/ az oldal alján vannak, keresgélj
egy gyereknek van egy sárga, hidetések közt megtalálod, szerintem 11kiló max, az árát nem tudom. Neked ez tökéletes :D