Hello! Valaki akinek volt már valami tapasztalta valamelyik aggyal az írja már le.Köszönöm előre is a válaszokat!:)
Hello! Valaki akinek volt már valami tapasztalta valamelyik aggyal az írja már le.Köszönöm előre is a válaszokat!:)
@hlszs: szerintem ez meg egyértelmű GSport mivel élet garancia van rá... szóval soha többé nem kell hátsó agyat venned életed végéig ennyi. Amúgy nekem is G volt.
BTR! Nagyon jó cucc,a G-Sportot még nem próbáltam, annyi előnye van talán annak hogy switches. A Shadow egyszerűen megölhetetlen, a tőcsavar alapból 14-es szóval nem kell adapterrel szórakozni, kerámiás, egyszerűen karbantartható,
telepakoltam zsírral és még így is elég jó hangja van ha ez érdekel (bár nekem nem igazán számít). Annyi trükk van benne hogy ha kiveszed a drivert a kalapácsok kipattannak és úgy kell visszanyomogatni őket a helyükre. De valószínűleg a Ratchet is elég jó ez szerintem csak tetszés kérdése lesz nálad:D
G-sport,igaz csak próbáltam ! De nagyon fasza strapabíró agy ! Shadowról nem tudok semmit.