Sziasztok?Az lenne a kérdésem, hogy át lehet-e alakítani a sima csapágyas középrészt, ipari csapágyassá.Ha igen, hogyan?
Sziasztok?Az lenne a kérdésem, hogy át lehet-e alakítani a sima csapágyas középrészt, ipari csapágyassá.Ha igen, hogyan?
@Poseidon: Ezzel a MID/USA 19mm szettel az a baj, hogy ha menetes a hajtókartengely(23.8mm), akkor tengelycsere vagy esztergálós mókolás kell. És golyós USA 3részes hajtások mind menetes tengelyűek.
Amit legelőször ajánlottál az a megoldás, én még annó Velvartban vettem olyat és teljesen bevált a szett, csak ajánlani tudom. A csészével egybe van építve az ipari csapágy és ugyanúgy kell beszerelni, mint a golyóst.
Eastern USA/MID BB 19 Cikkszám: 782996 | Súly: 0.2 Kg Eastern MID/USA BB szett 19mm-es, Ezt a hajtókarcsapágyat közvetlenül beszerelheted az USA BB-s vázadba illetve könnyedén átalakíthatod a MID-es vázadhoz. Egyszerűen nem teszed bele a másik csapágyat a külső csészébe. www.velvartbmx.hu
leméred egy tolómérővel a csapágyház belső átmérőjét, majd a hatókartengely méretét és bemész egy csapágyboltba, ahol megadod a méretet és elvileg lesz olyan, mert haverom is így oldotta meg, aztán fogsz egy csövet ami illik a tengelyre, levágsz belőle annyit, hogy jó legyen távtartónak és kész :D
Ja megoldható...nkm is usabb-s van de vettem átalakitot sp bbshez és 19mm s sp bbs csapit..szal kivitelezhető:)
@Zotyó: az enyém is 3részes és jó ahhoz is...csak egrészeshez van írva
@Zotyó: bemész a helyi bringás boltba és megmondod hogy 3 részes bmx hajtáshoz kérsz ipari csapágy szettet és ennyi. Kiszeded a régit persellyel együtt és beteszed az iparit. kb. 3000 forint
Jaaa.Értem.Hogy Te megnézted a bicóm! :DÉs azt mondod, hogy jó hozzá?Nem lehet hogy nem egyezik a méret?
http://www.original-gypsy.com/arlista.pdf
H a j t ó k a r- é s f e j c s a p á g y a k ,
a l á t é t e k
VP vízálló csapágyszett egyrészes hajtókarhoz Fekete, ezüst 2490
Ez jó hozzá, nekem is ilyen van. Remélem segítettem.