Ha újonnan veszek egy vázat és nem tetszik rajta a matrica, akkor van rá mód, hogy a festés megsértése nélkül leszedjem?
Ha újonnan veszek egy vázat és nem tetszik rajta a matrica, akkor van rá mód, hogy a festés megsértése nélkül leszedjem?
@bundasalma: a kézzel lekaparás nm biztos h jó, mert újabban lelakkozzák a matricákat is
@bundasalma: k*rva vicces ,de azért kérdeztem , hogy itt a nagy biciklistáknál nincs-e valami hasznos jól be vállt módszer és van kézzel le szedem xD
@bundasalma: Hűű, hát pontosan hogy is kell azt, elölről hátulra??? Én balról jobbra próbáltam, de nem volt az igaziXD
még jó hogy a seggeteket önállóan ki tudjátok törölni..egy matricát csak le tudsz szedni, ekkora segg nem lehetsz
vagy egyszerűen lekaparod a kezeddel?!:D max körömlakklemosóval lemosod ha maradt rajta vmi ragacs
@FereMere: mértnem kérdezel körbe autószerelő műhelyekben,vagy festő ismerősöknél?? nekik előfordulhat h van hőlégfúvó....
@freerider32: xD gondoltam nem hajszárító, és mennyi egy olyan légfuvó? mert venni nem igazán akarok...
Igen Létezik qa tescoba tutsz venni Hőlégfúvót az felazítja és le tudod húzni könnyedén utánna csak le kell mosnod dörzsivel! (HAJSZÁRÍTÓ NEM JÓ! )