Van egy Salt hajtásom és ki akarom cserélni a lánctányért de a csavar sehogy nem jön le+az ülés csőt ki szeretném szedni de az se jön le ezért ülés bilincs nélkül használom de úgysem akar ki lazulni mit csináljak?? :|
Van egy Salt hajtásom és ki akarom cserélni a lánctányért de a csavar sehogy nem jön le+az ülés csőt ki szeretném szedni de az se jön le ezért ülés bilincs nélkül használom de úgysem akar ki lazulni mit csináljak?? :|
Köszönöm szépen a segítségeteket remélem sikerrel járok majd értesítelek titeket. :))
A csavarlazító nevű csodaspray-t használtad már? Egy lehetőséget érdemes neki!
Nemrégiben egy beragadt üléscsövet úgy szedtem ki, hogy fújtam rá csavarlazítót, hagytam hagy álljon egy fél órát. Ezután befogtam az üléscsövet a satuba és a vázat húztam meg forgattam. Ehhez persze nem árt szétkapni a komplett bringát.
@MeGa1: Ha sehogy sem jön ki az ülés akkor szedd ki a mono-t és önts bele colat! Nekem bejött, csak legyen ideje dolgozni benne a cuccnak. Remélem tudtam segíteni.
@MeGa1: Csavar: Ha van hozzá spéci ellenszerszámod, amivel meg tudod fogni a túloldalát és annak segítségével se tudod leszedni, az szívás. Nekem is volt már sajnos ilyen. A 4-ből 3-at tudtam csak leszedni, de azt is csak 2 ember és satu segítségével. A 4.-et viszont szét kellett fúrni. Ha jól emlékszem 8,5mm-es fúrószárral. Így nyilván a csavar kuka, de a kar és a tányér megmenekül. Csavart meg lehet venni. Az acél nem túl drága.
@MeGa1: az üléscsőt úgy próbáld meg kiszedni,hogy olajat vagy zsírt kensz oda és megpróbálod úgy kiszedni a vázból...