Helló mindenki! Érdeklődnék hogy hogyan lehet görgőre tenni egy hátul is átütőagyas bicót? ( a kicsi mágnesfékes görgőre gondolok).Köszi a segítséget!
Helló mindenki! Érdeklődnék hogy hogyan lehet görgőre tenni egy hátul is átütőagyas bicót? ( a kicsi mágnesfékes görgőre gondolok).Köszi a segítséget!
@hunsanyi77: több mint valószínű, hogy akkor jársz a legjobban ha esztergáltatsz egyet. Szerintem nincs nagy esély rá, hogy gyártsanak megfizethető áron ilyet, mert általában a fix görgőket országútisok használják, illetve montisok bemelegítésre.
DH versenyen viszont én szinte minden komolyabb versenyzőt szabadgörgőn láttam melegíteni !!! Vagy egy erősebb vázú országúti bringa volt befogva a fix görgőbe és arról ült át a DH gépre :)
@KennyThePro: igen.ezt a fajtát nem kedvelem,ezért kellene a mágnesfékes hét a megoldás.azért köszi!
@hunsanyi77: Vagy pedig nem mágnesfékes, hanem ilyen:
@KennyThePro: én is ettől tartok,hogy nem lesz gyári megoldás. Ha nincs más,marad a sufni tuning!
Úgy tudom a legtöbb görgőhöz külön jár egy saját gyorszár amivel be tudod fogatni. Nem vagyok biztos benne, hogy átütős bringával is menni fog..Esetleg saját készítésű görgő eseten, mert átütőshöz nem igazán gyártanak.