Hy uj vázat veszek és nem tudom hogy szedjem ki a villát a váz "nyak"ból.Egyébkén eastern low down a régi váz.
Hy uj vázat veszek és nem tudom hogy szedjem ki a villát a váz "nyak"ból.Egyébkén eastern low down a régi váz.
spank , hátra estem székkel ezeken a idézeteken amit írtál " ezért ezek durva dolgok nem? " stb hát öreg nagyon nagy arc vagy! :D Neked meg ember,oda kellet volna írnod hogy már kilazítottam és nem akar ki jönni! mi lehet a probléma? pl gumi kalapáccsal üss rá !
@Becks9889: a kérdés is értelmes... amugy meg itt le van írva minden ha ezek alapján te nem tudod kiszedni akkor igencsak balf*sz vagy.
akkor rákell ütni egyet kalapáccsal a villa tetejére mert bele van szorúlva a csapágynak a perselycuccos szűkítő izéje.
@Becks9889: neked kellett volna normálisan kérdezni ember =D oda kellett volna írni esetleg hogy már kilazítottam de nem bírom kiszedni akkor sem vagy valami ilyesmi. Fogd meg a vázat és egy kalapácsal üsd ki a villát, ha még így sem sikerül akkor nemtudom.
Nem mondjátok??? Nem az a bajom h nem tudom leszerelni a stucnit hanem h amikor leszedtem azt akkor se mozdul!(am ahead)Ne nézzetek rögtön szefósnak, ink kérdezzetek...
@BalageUMF: Azért ezek durva dolgok nem? Sokan hiszik nagy bicósnak magukat azt azt se tudják mi fán terem a szerelése.
@Becks9889: ha ezt nem tudod javaslom, inkább hozzá se nyúlj, vagy kérj meg valakit h mutassa meg
Szasz testvérem, attól függ hogy Ahead - vagy menetes , ha Aheados akkor a kormány alatt található: " Kormányszár " ( Stucni ) röviden a tetején egy Imbuszos csavar fel fogod ismerni mert a csavarban 6 szög,található 5,imbuszkulcsal ! azt ki lazítod, meg a stucni oldalán 2 csavar, és szépen kint is van!
ha meg menetes ( ratyi fajta ) akkor meg kiveszed a stucnit belőle ki csavarod a csavart azt cső!
----> XDXDXD
Van a kormány alatt egy stucninak nevezett vas"tömb" annak a tetején kell lennie egy nagy csavarnak na azt kilazítot és lássanak csodát kijön a villád...