Én bmx ben használom.Nem biztos hogy ez az csak hasonlít. Csak annyi lenne a kérdésem hogy mit tegyek az ellen,h ogy meghúzom a láncot és amikor a hajtókart tekerem egyszer nagyon feszes a lán egyszer meg rálóg a láncvillára?Mit tegyek?????PLS!!
Én bmx ben használom.Nem biztos hogy ez az csak hasonlít. Csak annyi lenne a kérdésem hogy mit tegyek az ellen,h ogy meghúzom a láncot és amikor a hajtókart tekerem egyszer nagyon feszes a lán egyszer meg rálóg a láncvillára?Mit tegyek?????PLS!!
@Becks9889: nekemis ez a problémám bár anyira nemvészes és nekem van átalkitom is
@dominik1998: nekem is volt ilyen és nekem az volt a baj hogy a lányctányér belseje(22mm) nagyobb volt mint a hajtkar tengelye(19mm).vettem rá egy adaptert azt cső jó lett.
Ha biopace lánctányérja van, akkor abból hogyan szedi ki a tojást? :D
hajtókarban tojás? :D ezt kérem kifejteni. lánckerekekben elől hátul lehet, vagy tényleg esetleg amire "1" akart gondolni: el van hajolva a hajtókar.
@1: lánctányérba, nem a hajtókarba, de igen, ez lehet az oka.
Gondolom egy csavar fogja tányért, nem értek a bmx-ekhez, lazítsd le, igazgasd meg, húzd vissza. Ha utána sem jó, cumi. Sajnos előfordul, hogy van némi ütés a lánctányérban, pontatlanul van rajta kifúrva a rögzítőcsavar furata.