szerintem nem kell minden hétvégének új témát indítani,itt mindig megbeszélhetjük a dolgokat,és nyomhatjuk együtt,remélem sokan élnek majd a lehetőséggel :)
szerintem nem kell minden hétvégének új témát indítani,itt mindig megbeszélhetjük a dolgokat,és nyomhatjuk együtt,remélem sokan élnek majd a lehetőséggel :)
Hali, mindjárt jön a húsvéti szünet! (Yeaaah!!) Lenne kedve valakinek legurulni a hegyen? ÜDv
@xyrider: Hali, még aktuális? :) Én is keresek DH-s társakat, de még nem találtam. Rugalmas vagyok, bárkihez hozzácsapódnék! Budapest és környékén bárhol elérhető vagyok. De ha jól tudom akkor itt a közelben a jános hegy játszik :) Remélem valaki visszajelez. Üdv.:)
népek valaki nem akar egyet tekerni János-hegyen? valamelyik hétvégén. tűrhető állapotba került a szétbarmolt lábam, de még mindig nem az igazi és be kéne járatnom. egy lazább lejtőzésre vállalkozhatna valaki...:D
Nekem holnap, vagyis 04-10 én kéne valaki akivel el tudok menni lejtőzni :) Aki ráér írjon ide, vagy egy privit küldjön már. Üdv.