Sziasztok!Az lenne a kérésem,hogy mondjátok ti hogy szoktátok feltenni az új markolatotokat. Most vettem egy újat,megszeretném tudni milyen módszerrel rakjam fel,hogy tutira ne mozogjon. köszi a válaszokat
Sziasztok!Az lenne a kérésem,hogy mondjátok ti hogy szoktátok feltenni az új markolatotokat. Most vettem egy újat,megszeretném tudni milyen módszerrel rakjam fel,hogy tutira ne mozogjon. köszi a válaszokat
@KevinMetal: lehetőleg ne hajlakkot hacsak nem akarsz vele motor szimulátorozni XD fogj egy féktisztítót és rakd fel pár másodperc elteltével nincs az az erő ami elforgassa :D
amúgy hajlakkal a legkönnyebb, bele kell fújni, és nagyon könnyen felcsusszan, pár perc múlva meg beleszárad, talán még jobban is tapad tőle
én kétoldalú ragasztót ragasztottam a kormányra és arra szenvedtem fel a markolatot. sokat szarakodtam vele de mégérte mert azóta is fullos. levenni is egyszerű mert csak le kell görgetni
@KevinMetal: én simán felhúzom rá :) ha meg használt akkor kicsi vizet engedek a markolatba és utána rakom fel, illetve a kormányt is lemosom mert az előző markolatról ráragadhat egy kis gumi ami megnehezíti a felrakást