az lenne a kérdés ,hogy miért nem reteszela hátsóagyam ? mit lehetne vele csinálni ? :D
az lenne a kérdés ,hogy miért nem reteszela hátsóagyam ? mit lehetne vele csinálni ? :D
szedd szét, takarítsd ki! ha körrugós, pl. odyssey, joytech, macneil, vagy ilyesmi, akkor vegyél egy új rugót, kalapácsokkal együtt max. 2ezer, rakd be, rakd vissza az agyba a drivert az új kalapácsokkal-rugóval, és mehet a rájd! nekem a wtp supreme agyam ilyen, hogy hajt... mármint vázpörgetésnél elforog. egy kis markolatdarabot, vagy külsőgumidarabot vágj, és csúsztasd fel a hajtókarcsapágy, illetve az első porvédő közé. húzd meg, és meglásd, zsírlesz :)
Az én agyam is sokszor csinál ilyet, de ahogy észrevettem, ennek a hideghez lehet köze! Nyáron nem volt egyszer sem ilyen probléma, amint hideg lesz, akkor sokszor bekussol!:)
@kakalada: na szóval a lényeg az hogy amikor nem tekerek néha így önálló életre kel az agy ami egy odyssey hazard casette v2-es és nem ad ki hangot vagy egy ideig igne de elhagat... nem volt hozzányúlva nyáron vette használtanjó állapotba és igazából gyakorolgattam a 180-at és utána lett ilyen
Ezt nem hiszem el komolyan xD hány ilyen fórumot fogtok még létrehozni? =D
talán ha egy kicsit több infót mondanál....
például hogy milyen hátsóagyad van, mióta, mire használod, volt e hozzányúlva, szétszedve, átalakítva, mióta nem reteszel, egyáltalán mi az hogy nem reteszel? nem akad be, vagy fixálódott?