Ha két BMX-ből szeretnék összeépíteni egyet, akkor mikre kell figyelni hogy passzoljanak és jók legyenek?
Ha két BMX-ből szeretnék összeépíteni egyet, akkor mikre kell figyelni hogy passzoljanak és jók legyenek?
@molfer98: az adapterezhető kisebbről nagyobbra, én szerintem a hajtás a legfontosabb meg a kormánycsapi ha menteni akarod, de az nem olyan vészes árban, de már leírtunk szinte mindent szerintem ami szóba jöhet egy bmx-nél :)
akkor csak arra kell figyelnem hogy a kerekek bele menjenek a papucsba?
*egy kis kiegészítés... 10-es tengelyt lehet 14-esbe rakni, fordítva avgy reszelés (amit nem ajánlok) illetve tengely esztergálása, rosszabb esetben új agy
én csak a hajtást mondanám mert a papucsokat lehet adapterezni, a nyakhossz meg tényleg nagyon minimális eltérések vannak. a bmx egy egyszerű szerkezet, mégis baszott drága :D de hajtásra tényleg figyelj mert drága mulatság lehet =)
Ezek tuti hogy eggyeznek mert egy komplett bicóból veszem ki ezeket.
Figyelni kell: -villa nyak hosszára -csapágyra hogy mid bb vagy usa bb -Villa papucsára hogy 10 vagy 14mm -Akkor üléscső méretére -láncra(különböző áttétel miatt) bár ez könnyű megcsinálni és kb így ennyi remélem nem hagytam ki semmi fontosat :D