Az avason szoktam,de érdekelne merre lehet még miskolcon DHra alkalmas terepeket találni (bükkben stb),mert csak keveset tudok.előre is köszönöm a segítséget!!
Az avason szoktam,de érdekelne merre lehet még miskolcon DHra alkalmas terepeket találni (bükkben stb),mert csak keveset tudok.előre is köszönöm a segítséget!!
Köszi a válaszokat:) Ha jól tudom Bükkszentkereszten vagy Bükkszentlászlón van egy elég jól kiépített poálya,arról esetleg tud valaki valamit?
Láttam hogy a vár DH ről beszéltetek és azt anyám barátnőjének a fia építette :) És én is keresek jo pályákat csak nem találok :( de engem érdekelne a fehérkőlápai :) írjatok léci :)
Diósgyőri vár felett van egy Vár DH-nak nevezett pálya ami fentebb a kohász útba csatlakozik. Lillafüredi DH-t sztem mindenki ismeri. És Lillán van még egy fehérkőlápáról lefele az is jó :)
Van aki Tapolcán a játszótér felett a szállítószallagtól tolja, mondjuk az annyira nem technikás, inkább csak gyors, meg veszélyes ha nincsenek haverok akik leterelik az esetlegesen szembejövő népet.
Na meg hátul a telkeknél (szállítószallag felett) lehet relatíve rövid, de izgalmas kis gurulásokat csinálni. Bár ismét, nem túl technikás.
Ha valaki tud még az írja, engem is érdekelne :)