egy Mongoose Subject bmxet eladtam. Volt pár baja amiket el is mondtam 8as meg mozgot az ulés .... és a fia szét baszta az agyat és a hajtást és most azt akarja hogy vissza adjam a pénzt. Ilyenkor mit tegyek?
egy Mongoose Subject bmxet eladtam. Volt pár baja amiket el is mondtam 8as meg mozgot az ulés .... és a fia szét baszta az agyat és a hajtást és most azt akarja hogy vissza adjam a pénzt. Ilyenkor mit tegyek?
Vásárlás előtt kipróbálta? Tapasztalt hibát? Nem? Mehet panaszra Hitlerhez...
Így van. Ha úgy érzed, korrektül jártál el, nem kell visszaadni. Ha nem tetszik neki, akkor mehet bíróságra, de ott neki kell bizonyítania, hogy a hibák korábban keletkeztek.
Inkább a vevőnek kéne bizonyítani hogy nem ő cseszte el......Ha korrektül elmondtál neki mindent a bicajról és ő megértette sőt kipróbálta akkor nem kell neki semmit visszaadni!
nem kell visszaadni ez olyan mint hogy a kaszától való távozás után reklamációt nem fogadunk el szóval hagyd őket a picsba
@Pisike: Nem kell bizonygatni semmit, te leírtad hogy mi van, ő megvette ennyi a történet. Innentől kezdve senkit sem érdekel hogy nekik mi bajuk van ;)
hát végül is nemkell neki visszaadnod ha tudod bizonyitani hogy nemvolt szétcseszve.
nem mivel belsöleg volt szétcseszve amit ö csinált a hátsoagyba tett valami bajt meg széttörte közép csapit mikor én adtam 8as volt benne elöte volt baj az agyal de megcsináltam meg az elött valami családi napon használta és akkor se volt semi olyan baja
Hát ha a fia szétbaszta és minden hibáját elmondtad akkor semmit,mivel már az ő tulajába volt,ha csak nem vállaltál rá garit.