Mit gondoltok a mongoose logo 2011 -ről? hogy birját a strapát? vagy inkább mongoose subject 2011?
Mit gondoltok a mongoose logo 2011 -ről? hogy birját a strapát? vagy inkább mongoose subject 2011?
most érkeztek velvartba alsóbb kategóriájú stolen bicók. 75 ezer a legolcsóbb, jobban megéri
szerintem is gondolkozz valami másbann például khe goldie az ujjabbik nagyon kevés van belölle magyar országm én is külföldröl hozattam :)
Amelyik Mongooseokat lehet kapni Magyarországon azok közül egyiket se venném meg.. full nehéz, szarul van összerakva és ha komolyabban elkezdesz bicózni akkor egy hét után meg is hal a bike szerintem! Valami másba kell gondolkodni! :)
@jancsi111: Szerintem egy nagy fos mind a kettő!Ha annyi ra akarsz bmx-et akkor wtp legyen.Az a leg jobb bicikli!
@Béemix: az biztos hogy egy darabig jó lesz, de majd 1 év múlva emlékez arra amit írtam (személyes tapasztalat) :D
szerintem egyik se, mert a mongoose 1 rakás fos, nekem menace-om volt és amint elkezdtem vp-zni szarrá tört az egész(ezeknek az árából már tudsz venni 1 radiobike-ot, kinket stb)
én most vettem subjectet 2011 ess ujonnan és ez rohadt jól birja.. ha a fékek bekopnak akkor fazán fognak és gyönyörűen is néz ki a matt festése.. olvasgass róla véleményeket. :D
Szerintem a két váz ugyanaz. Mindkettő hi-ten, ugyanaz a geo. A Subjectben más villa van, U-fék konzolos, de mindkettőben hi-ten az is. A két modell leginkább felszereltségben tér el egymástól.
http://www.mongoose.com/usa/usaeng/bmx/Products/BMX/Dirt-Street/Details/3041-M11LOG201-Logo
http://www.mongoose.com/usa/usaeng/bmx/Products/BMX/Freestyle/Details/3076-M11SUB202-Subject
sztem logo...havernak is olyan van de a legjobb az lenne ha gyűjtögetnél és valami jobbat vennél ;)
Egy ismerősömnek Logo-ja van dirt-re használja nagy részt és jól bírja, kormányt, és stucnit cserélt de azt se meghibásodás miatt.:) Logo legyen.
@jancsi111: A logo szerintem veri szinte mindenben , kivéve a fékekben , szerintem inkább logót vegyél nekem is az van ;)
@TóthRóbert: és úgy hogy street illetve dirt re is használnám? kaptam 1 tanácsot ismerősömtől hogy a logo azt jobban birná..
és úgy hogy street illetve dirt re is használnám? kaptam 1 tanácsot ismerősömtől hogy a logo azt jobban birná..
Szerintem a subjectnek masszívabb a váza lehet jobban bírná a terhelést