Hello van egy gondom.Nekem 1 mongoose mischief-em van és lánctányér csere után (44t-ről 25t-re)kotyogni kezdett a hajtás.Kicseréltem a csapágyakat és ugyanúgy szinte az első tekerés után megint kotyog.Lécci segítsetek köszii
Hello van egy gondom.Nekem 1 mongoose mischief-em van és lánctányér csere után (44t-ről 25t-re)kotyogni kezdett a hajtás.Kicseréltem a csapágyakat és ugyanúgy szinte az első tekerés után megint kotyog.Lécci segítsetek köszii
@o.OmiluO.o: sejtettem, nekem is ilyen...volt, csak azt a kosaras förmedvényt lecseréltem arra amit már írtam. Érdemes átváltani. Ilyen néven kell keresned, hogy Egyrészes ( Z ) hajtókarhoz ipari csapágy szett. Vagy Egyrészes ( Z ) hajtókarhoz vízálló csapágyszett. Én annó a Velvartból szereztem egyet, de ha mindenigaz OG-ban is van. Az összeszerelés gyakorlatilag úgyanúgy történik, mint a golyoskoszorúsnál.
http://imageshack.us/photo/my-images/25/opatologienkorben.jpg/ ijen most a hajtásom.
@o.OmiluO.o: milyenre cserélted? Ha a régi fajta háromrészes hajtásod van, amihez olyan csapágy kell, mint az egyrészes hajtókarhoz (USA BB menetes tengely), akkor a default kosaras megoldást érdemes gyorsan elfelejteni. Lehet kapni 2500-3000Ft-ért zárt csapágyat egyrészes hajtáshoz. Én azt használom. A biztonság kedvéért egy kontraanyát még ráhúztam a nem-lánctányér-felőli oldalra. További előnye a cuccnak, hogy nem eszi meg a kosz pár hét alatt, mint a hagyományos golyóst, mindenképpen ajánlom.