HÁNY KILO EZ A BIKE????Megéri az árát melyik a jobb subject-programm-logo???A melyik a legjobb annak a sulya??Melyik a legkönyebb
HÁNY KILO EZ A BIKE????Megéri az árát melyik a jobb subject-programm-logo???A melyik a legjobb annak a sulya??Melyik a legkönyebb
Hát én amikor megvettem akkor egyből első fékkel meg minden nyomorultsággal lemértem és úgy mutatott 11.40kg-ot. Majd levettem róla az első féket, prizmákat meg egy két dolgot ami nem való rá csak a hátsófék maradt fent és így máris csak 10.80kg-ot mutatott. De ha leszeded azt a nyomorult pedált máris megszabadulsz még több felesleges grammtól!
@Benyyyxxx: Nem az ára határozza meg, hogy melyik a jobb :P
A Subject és a Logo ugyanaz a váz-villa, USA BB, egyrészes hajtás. Csak a többi felszereltségben különböznek.
A Program is majdnem ugyanaz a váz-villa, csak midBB, 3részes hajtás, és a Logo-hoz hasonló felszereltség.
Mindhárom bringa váz-villa full Hi-Ten, a 2012-nél korábbi szériák is.
Ha kicsit utánanéznél akkor láthatnád, hogy a program jobb, mert az 78 000 míg a másik kettő 50 000 környéken mozog. a súlya mindháromnak kb. 12-14 kg. És nem az a legjobb, amelyik a legkönnyebb, mert ha dirt-re használod, nem túl jó, ha ropi. És tanulj meg írni.