Streetre szeretném használni,most kezdeném el a bmx ezést. Hány kiló?155cm vagyok ,nekem jó a mérete?
Streetre szeretném használni,most kezdeném el a bmx ezést. Hány kiló?155cm vagyok ,nekem jó a mérete?
amúgy meg pivó ülés meg az Odyssey pedál markolat nagyon angy előny egy 75.000 ft-os gépben!
sztem a 20.25 nagyon kicsi lenne neked! Akkora vagyok mint te és nekem 20.5-ös vázam van és kézre áll! Amúgy a mongoose culture olyasmi mint a wtp arcade (arcade-ban van 1 db cromo cső,de az nem számít sokat) eggyértelmű nem egy pro BMX,de 25t-s lánctányér van benne és 9t driveres ami szépnek mondható ilyen árkategóriában! Amúgy meg elég jó kis markolat van rajta :D ! És könnyűnek mondható gép :D !kezdésre tökéletes 180fakie meg ilyeneket kibír :D
@Becks9889: szerintem neked fogalmad sincs, hogy melyik mongoose-ról kérdezett. És az elmúlt években milyen Mongoose BMX-ek jöttek ki. Neked a Wallmartos( értsd teszkós) széria él a fejedben, ami alapján egy egész márkát szarnak nevezik. Igen a Mongoose belecsúszott abba a hibába, hogy olcsóbb, bdget szériát IS piacra dobott, de emellett mindig megvolt a Pro széria, amit a sok hozzád hasonló hozzáértő a bringa típusával azonosít be.( A büdös életben sose volt "Mongoose Pro" nevű BMX) Az utóbbi években teljesen versenyképes bringákat gyárt szinte kizárólagosan a Mongoose, és hazánkba is ezek érkeznek és nem a Wallmartos budget sorozat. Ezeknek profi vázgeójuk, és elég jó felszereltségük van. Mellesleg a WTP alsókategóriás BMX-ek is szarrá törnek, repednek, és hasonló kaliberű Mongoose BMX lényegesen olcsóbban kijön. Ja csak hát vétépé érted! Az márka.
@frosty002: A culture jó lesz neked. Jó pár alkatrészt későbbre is át tudsz majd menteni belőle, ráadásul alattad egy darabig nem fog megnyekkenni.
Először is: a mongoose elég szar bicókat gyárt , ezek elkezdeni a bmxezést jók lennének de sztem (velem is igyvolt) amint értesz egy kicsit a bmxekhez rájössz hogy a mongoose ratyi és a többi bmxesnek sokkal jobb bicója lesz úgyhogy kevéssel a mongoose vétel után már új bicót akarsz(veszel). A méretek egy biciklitipuson belül is változóak ez a vázmérettől függy.Neked mivel alacsony vagy olyan 20.25colosat ajánlanék.