Sziasztok, a fék jól be van állítva, Éclat Unit féket használok, Éclat fékpofával, a bowden merev és teflonszálas. A port a felniről leszoktam még törölgetni. Mit csináljak srácok?
Sziasztok, a fék jól be van állítva, Éclat Unit féket használok, Éclat fékpofával, a bowden merev és teflonszálas. A port a felniről leszoktam még törölgetni. Mit csináljak srácok?
Teljesen hülye vagyok ehhez, de honnét lehet kátrányt szerezni ?? :)
Ha nagyon nemfog már a fék és a fékpofa viszont nincs rossz állapotban én beszoktam kenni kátránnyal a felni mindkét oldalát, elég hangos lesz de az biztos hogy megállít ;)
cukros löttyök jót tesznek bármi amiben van cukor minnél ragadósabb annál jó energia ital cola kicsit bekened megvárod még megszárad jó nyekergős hangja de blokkolni fog ;)
@spank309: azért megflexelni nem szeretném a felnit majd ha nem tudok más ötletet akkor marad a fékpofa csere. :D
@mongoosepro: :O ilyenről még nem halottam, kifogom próbálni köszi.
Nekem bmx-en sosem fogtak jól a fékeim csak amíg újak voltak, nekem is szilikonos pofám volt, de csak 1 hétig fogott úgy ahogy azt vártam tölle. 2 év után már olyan drasztikus megoldásokat vetettem be mint pl. megflexeltem a felnit csiszoló korongal. A szurkot utáltam koszos és még be is ragad tölle a fék. Egyéb megoldásokat nem tudok mondani ez felni és pofa függő. Próbálj ki más pofát.